Харків'янин запобіг грабіж на вокзалі (фото)

Рецидивістові, який намагався вкрасти цінну річ на Південній залізниці, загрожує до 6 років в'язниці

У Харкові городянин самостійно затримав раніше судимого 23-річного чоловіка за спробу пограбування. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції розповіли, що 15 вересня о 14:07 поліціянтам Холодногірського відділу поліції повідомили про грабіж в переході станції метро "Південний вокзал".

На місці події правоохоронці дізналися, що зловмисник вихопив у 25-річного чоловіка з рук мобільний телефон і спробував втекти. Його наздогнав 29-річний товариш потерпілого разом з поліцаями, які прибули на виклик. При поверхневому огляді у чоловіка знайшли речовий доказ.

Зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

picture

"За даним фактом слідчим Холодногірського відділу поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі. Вирішується питання про обрання правопорушника запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою ", - додали в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові силовики знайшли та затримали зловмисників, які скоїли озброєний грабіж підприємства в Харкові на вулиці Високовольтної.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися