У Харківській області заблокували роботу телерадіокомпанії

Співробітники ЗМІ не могли отримати доступ до робочого обладнання в приміщенні райдержадміністрації

У Красноградський відділ поліції звернувся 16 вересня директор телерадіокомпанії з повідомленням, що він і його співробітники не можуть потрапити в приміщення, де знаходиться апаратура. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

На місце події прибула патрульна поліція. Копи попередньо встановили, що приміщення та технічне обладнання, про які йде мова, належать Красноградському районній раді та надаються телерадіокомпанії для її професійної діяльності.

Інформація занесена до Єдиного обліку Красноградського ОП. За даним фактом ведеться перевірка і встановлюються всі обставини події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, президент України Володимир Зеленський звільнив Анатолія Косолапова з посади голови Вовчанського районної державної адміністрації в Харківській області. Про це йдеться в розпорядженні №465 / 2020-рп, яке з'явилося на сайті глави держави.
"Звільнити Косолапова Анатолія Олександровича з посади голови Вовчанського районної державної адміністрації Харківської області", - сказано в документі.
Відзначається, що Косолапова звільнили згідно з поданою ним заявою.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися