У Харківській області зловили малолітнього шахрая

Житель Золочева зізнався в скоєнні злочину

У поліцію Золочівського району звернулася 20-річна дівчина, яка заявила про втрату мобільного телефону. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Дівчина розповіла, що кілька днів тому вона на прохання свого знайомого дала йому свій телефон подзвонити. Хлопець під час розмови відійшов від неї, а коли повернувся, смартфона при ньому вже не було. На питання дівчини, де телефон, він сказав, що втратив його.

Поліцаї встановили особу зловмисника. Ним виявився 17-річний житель Золочева. Він пояснив, що телефон не втратив, а привласнив.

"За даним фактом порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3 років ", - розповіли в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові на Салтівці зловили грузина, який обікрав автомобіль. За даними "главку", інцидент стався на вулиці Раєвської 12 серпня близько 12.00. Поліціянти встановили, що потерпілий вийшов з машини "Газель" і почав її розвантажувати. В цей час під'їхав автомобіль BMW, з якого вискочив чоловік і вкрав барсетку з автомобіля "Газель".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися