У Харкові збанкрутував один з хлібозаводів

Серед кредиторів харківського підприємства називають два всеукраїнських банки

Господарський суд Харківської області визнав банкрутом ТОВ "Хлібозавод Салтівський" і відкрив ліквідаційну процедуру (справа №922 / 116/18). Про це повідомляє ресурс Finbalance

Серед кредиторів компанії значилися ПУМБ і банк "Південний".

За даними державного реєстру, серед засновників ТОВ "Хлібозавод Салтівський" - ТОВ "Керуюча компанія "Лауффер Бейкери", а кінцевий бенефіціар - Олександр Лещинський.

Довідка "Коментарів": "Лауффер Груп" - один з найбільших агропереробників в Україні. Підприємство спеціалізується на виготовленні борошна, хлібобулочних виробів, олійно-жирових продуктів, консервної та іншої продукції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Харківська місцева прокуратура №3 оголосила про закінчення попереднього розслідування в кримінальному провадженні щодо двох посадових осіб ДП "Завод" Електроважмаш ". У прокуратурі додали, що два колишніх начальники підприємства звинувачуються в скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч. 2 ст. 367 КК України (службова недбалість, що спричинила тяжкі наслідки), а також одному із заступників вищого керівництва - в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна службовою особою шляхом зловживання своїм службовим становищем, вчинене у великих розмірах).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися