У центрі Харкова чоловік підірвав сам себе в гаражі (фото)

Подробиці вибуху в Харкові і природа походження вибухового пристрою поліцією поки не розкриваються

У Київському районі Харкова, на вулиці Алчевських, 57-річний чоловік, перебуваючи в депресивному стані, підірвав себе невідомим вибуховим пристроєм у власному гаражі. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

У поліції додали, що ближче 15:30 за спецлінії поліції 102 звернулася жінка і розповіла, що її чоловік з якимось підозрілим предметом пішов у свій гараж.

За її словами останнім часом чоловік був у пригніченому депресивному стані. Коли жінка через деякий час підійшла до гаража і спробувала поговорити з чоловіком, він не відкрив їй і заявив, що накладе на себе руки.

На місце події терміново прибули керівництво ГУ НП в Харківській області, слідчо-оперативна група Київського відділу поліції, наряди патрульних, спецпідрозділу ТОР і КОРД.

На прохання поліцаїв відкрити двері гаража чоловік не реагував, з поліціянтами не спілкувався. Коли спецпризначенці потрапили в приміщення, вони знайшли в машині на задньому сидінні тіло чоловіка з травмами, несумісними з життям.

"Зараз на місці події працюють слідчі, криміналісти та вибухотехніки. Інформація за даним фактом зареєстрована в Єдиному обліку Київського відділу поліції. Всі обставини події встановлюються", - говориться в повідомленні поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, тіло 46-річної громадянки, яка 16 серпня вийшла з дому, виявили волонтери в яру лісопосадки біля проспекту Перемоги. За даними поліції, повідомлення про подію надійшло в поліцію 23 серпня близько 9:50. На місце виїхала слідчо-оперативна група Шевченківського відділу поліції. За попередніми даними, жінка покінчила життя самогубством через повішення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися