Харківські прикордонники запобігли кримінальному злочину та затримали зловмисника

Громадянин іншої країни хотів перетнути Гоптівку без огляду

У контрольному пункті пропуску "Гоптівка", що в Харківській області на кордоні з РФ, прикордонники Харківського загону припинили спробу дати їм хабар. Про це повідомляє Східне регіональне Управління ДПСУ на своїй сторінці в Facebook. 

Прикордонники розповіли, що в Гоптівку приїхав громадянин Вірменії. Він йшов на вхід в Україну пішки. Під час співбесіди громадянин, за безперешкодний пропуск запропонував прикордонникам хабар в розмірі 200 доларів США (~ 5632 грн).

Правоохоронці не взяли суму грошей і направили в Національну поліцію відповідне повідомлення.

Відповідальність за злочин передбачає ст. 369 ККУ "Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди посадовій особі".


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області керівника і бухгалтера державного підприємства викрили у вимаганні грошей. За даними правоохоронців, двоє держпрацівників сільськогосподарського підприємства вимагали гроші у місцевого підприємця, який планував займатися виготовленням і подальшою реалізацією продукції тваринного походження. Відзначається, що бізнесмен повинен був віддати 32 тисячі гривень за оренду приміщення та обладнання в ньому.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися