У Харківській області через сигарету почалася пожежа в багатоквартирному будинку

Курець з села госпіталізований з опіками 2-3 ступенів

У селі Слобожанське Зміївського району рятувальники запобігли пожежі в житловому багатоквартирному будинку. Про це розповіли в ГУ ДСНС в Харківській області.

Пожежники отримали дзвінок з повідомленням про подію 18 вересня о 14:47. Горіла одна з квартир двоповерхового багатоквартирного будинку за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 9, с. Слобожанське, Зміївського району області.

На місце події прибули 2 відділення служби порятунку на автоцистернах в складі 10 рятувальників. На момент їхнього приїзду в одній з кімнат квартири горіли домашні речі.

"Площа пожежі склала близько 25 кв.м. Під час пожежі постраждав власник квартири, чоловік 1967 р.н., його з діагнозом опіки верхніх кінцівок 2-3-го ступеня були госпіталізовані в опіковий центр м Харкова", - повідомили в ГУ ДСНС.

О 15:26 пожежу локалізували, а о 16:15 повністю ліквідували.

Передбачуваною причиною пожежі рятувальники називають необережність при палінні.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківському районі Харківської області навпроти ДП Харківської лісової науково-дослідної станції "Південне лісництво" загорілася суха трава. Було побоювання, що вогонь дуже швидко перейде на хвойний ліс. Про займання пожежникам повідомили о 16:27. На допомогу лісникам в подоланні небезпеки були спрямовані 2 оперативних підрозділів ДСНС. Від лісового господарства з вогнем боровся трактор з плугом.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися