У Харкові активісти зібрали більше 4 тонн сміття

Переможці "Чистих ігор" отримали кубки та медалі, а зібране сміття вивезли на полігон

Харківські активісти привели в порядок територію Щербачівського бору у Основ'янського озера. Про це передає "Суспільне".

Відзначається, що близько 500 учасників екологічного змагання "Чисті гри", які організувала ГО "Чиста Україна" до Всесвітнього дня прибирання, за півтори години вдалося зібрати 4,2 тонни сміття.

Як розповів організатор ігор Сергій Прескорнік, активісти зібрали близько тисячі мішків непотребу. До ігор приєдналися учасники з Харкова і Дніпра, а також жителі Харківської області. Всі вони розбилися на 42 команди. Також вони змагалися в екологічних квестах і шукали в лісі речі, за які отримували додаткові бали. Переможці ігор отримали кубки та медалі, а зібране сміття вивезли на полігон.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що до Державної екологічної інспекції в Харківській області надійшло звернення від жителя про несанкціоноване звалище на території поблизу Безлюдовського водосховища. Незабаром незаконне звалище прибрали. Відповідальність за безпечне поводження з відходами покладається на органи місцевого самоврядування.

Фото: Суспільне



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися