Підірвав себе гранатою: в гаражі харків'янина знайшли арсенал боєприпасів (фото)

Вилучені речові докази направлені на дослідження

Під час обшуку в гаражі загиблого в результаті самогубства харків'янина поліція виявила арсенал боєприпасів. Про це повідомили в прес-службі "главку".

Нагадаємо, 18 вересня в гаражі біля будинку по вул. Алчевських 57-річний чоловік покінчив життя самогубством, підірвавши себе гранатою Ф-1.

У ході огляду гаража правоохоронці виявили та вилучили три рації "Kenwood", 29 фрагментів від зброї, 6 глушників до зброї, два оптичні приціли до гвинтівки, два корпуси гранати РГД-5 і корпус Ф-1, дві димові гранати, близько 2400 патронів, предмет, схожий на пістолет, три полімерні ємності з речовиною, схожою на порох, два фрагменти від пістолета. Вилучені речові докази направлені на дослідження. Місце їх придбання та мета зберігання встановлюються.

За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, дружина чоловіка, який підірвав сам себе, розповіла, що той останнім часом був у пригніченому депресивному стані.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися