На Харківщині в ДТП загинули п'ятеро людей (фото)

Дорожньо-транспортні пригоди сталися в чотирьох районах області

У неділю, 20 вересня, в результаті аварій на Харківщині загинули п'ятеро людей. Як повідомили в прес-службі поліції, ДТП сталися в Богодухівському, Балаклійському, Борівському та Дергачівському районах.

Так, вночі в селі Івано-Шийчине Богодухівського району 30-річний водій легковика "ВАЗ-2106" не впорався з керуванням та допустив перекидання авто у ставок. Водій загинув, його 20-річного пасажира з травмами доставили до лікарні.

picture

Близько 6:10 на автодорозі поблизу села Гусарівка Балаклійського району 25-річний водій автомобіля "Ford" не впорався з керуванням і вилетів в кювет. Водій і його 21-річна пасажирка загинули.

picture

О 15:10 в селі Новоплатонівка Борівського району 73-річний водій авто "ВАЗ-2105" допустив з'їзд в кювет з подальшим перекиданням транспортного засобу. Чоловік загинув на місці.

picture

Ще одна ДТП сталася близько 19:15 в селі Подвірки Дергачівського району. 45-річний водій автомобіля "Skoda" збив 39-річного пішохода. Останнього відкинуло на проїжджу частину. Після чого на чоловіка скоїв наїзд 57-річний водій "Mitsubishi". Від отриманих травм пішохід загинув.

picture

"Слідчими порушено кримінальні провадження", - йдеться в повідомленні Нацполіції.

Читайте також: У Харкові обвалився величезний будівельний кран, є постраждалі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися