У Харкові жінка безкоштовно виносила з супермаркетів продукти додому

Нещодавно харків'янці виніс вирок Київський суд

Мешканка Харкова протягом декількох місяців стабільно крала м'ясо з супермаркетів. Про це повідомляється в Єдиному реєстрі судових рішень.

Вона змогла менш ніж за рік винести близько 30 кілограмів різної продукції з кількох мереж магазинів на Салтівці. Жінку багато разів ловили на гарячому, але під суд віддали зовсім недавно.

Першим епізодом у справі називають випадок в магазині "Fozzy" на вулиці Героїв Праці в липні 2019 року. Тоді харків'янка взяла зі стелажів трикілограмовий свинячий ошийок без кістки за 500 гривень і безкарно пронесла його через каси, не заплативши ні копійки. Епізоди зі свининою спливали ще кілька разів, поки її не спіймала на гарячому охорона.

Після харків'янка перемкнула активність на "Сільпо", що на вулиці Академіка Павлова. Звідти вона винесла 6 кілограмів м'яса за 3 дні. На час вона припинила виносити м'ясну продукцію через те, що її спіймали в "Ашані", але нічого серйозного їй не зробили. Жінка повернулася в "Fozzy" і продовжила красти продукти там.

Спіймали її в "Ашані", звідки вона намагалася винести свинину. Тоді охорона передала її поліції.

За весь час своєї діяльності харків'янка вкрала понад 30 кілограмів м'яса на суму близько 5 тисяч гривень.

Київський райсуд Харкова засудив до 2 років випробувального терміну. У жінки є неповнолітня дитина. Цей факт враховувався під час визначення покарання.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові за період з 1 січня по 31 серпня значно впали квартирні та вуличні крадіжки. Так, у 2019 році за вказаний період відзначалося 759 крадіжок, а у 2020 році їх стало всього 337. З гаманцями та телефонами приблизно така ж ситуація - 297 за 2020 рік при тому, що у 2019 їх було 560 крадіжок.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися