Харківську телефонну терористку-школярку можуть посадити

Дівчині 17-річного віку загрожує в'язниця строком від 2 до 6 років

Харківські поліційні оголосили про підозру дівчини, яка 18 травня "замінувала" службу 102 в Харкові. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області на своєму каналі в Telegram.

Поліціянти розповіли, що навесні 17-річна школярка подзвонила оператору спецлінії поліції. Вона сказала, що приміщення, в якому розташована ця служба, заміновано.

Фахівці обстежили приміщення загальною площею 700 кв. метрів і не знайшли ніяких вибухових пристроїв.

За даним фактом слідчий відкрив кримінальне провадження. За даний злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 2 до 6 років.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, за 17 вересня, піротехнічні групи аварійно-рятувального загону спеціального призначення Головного управління ДСНС України в Харківській області та Міжрегіонального центру гуманітарного та швидкого реагування ДСНС України шукали на території області вибухонебезпечні предмети часів Другої світової. В результаті розмінування велося в Дергачівському районі, смт Печеніги (близько водосховища), Валківському районі (в поле), і Ізюмському районі (в лісі). Всього сапери знищили 106 боєприпасів, з яких 4 артилерійські снаряди, 1 мінометна міна, 1 авіабомба та 100 одиниць боєприпасів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися