Житель Харківської області на смерть забив свою вагітну дружину

Раніше зловмисник відбував покарання за нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень

У Харківській області поліцейські оперативно затримали 48-річного чоловіка за скоєння злочину. Про це повідомили в прес-службі обласного " главку ".

За даними правоохоронців, 23 вересня до поліції надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків села Стара Покровка знайшли тіло 37-річної жінки. На тілі загиблої експерти виявили численні травми. Також з'ясувалося, що вона перебувала на сьомому місяці вагітності. Поліцейські встановили, що до вбивства причетний чоловік жінки, який раніше відбував покарання за нанесення людині тяжких тілесних ушкоджень. За кілька годин силовики затримали зловмисника в селищі Рогань.

Поліцейські встановили, що 21 вересня між подружжям виникла сварка. Перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік почав наносити своїй дружині численні удари. Від отриманих травм жінка померла.

Слідчі Чугуївського відділу поліції повідомили чоловікові про підозру у вчиненні даного кримінального злочину. Зловмисникові загрожує покарання у вигляді довічного позбавлення свободи.

Читайте також: Неповнолітній житель Харківщини може "сісти" на 15 років за жорстоке вбивство односельчанина.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися