Житель Харкова приручив лева (відео)

Тварині три з половиною роки і вона їсть сім кг м'яса щодня

Житель Харкова тримає вдома лева. Як передає Vgorode, дикій тварині на ім'я Красавчик три з половиною роки.

Видання пише, що цілодобово за твариною доглядають 2 людини, іноді до нього приїжджає дресирувальник з-за кордону. Крім того, на території будинку встановлені спеціальні датчики відеоспостереження, а також охоронна система, яка постійно стежить за левом.

Як повідомив господар Красавчика, той живе у нього з самого народження. Лева офіційно зачіповано, він має паспорт і проходить регулярне обстеження. Красавчик їсть на добу 7 кг свіжого м'яса. Періодично харчується рибою і куркою, а по неділях у нього розвантажувальний день. Він любить їсти з рук.

"Улюблена гра Красавчика - це боротися. Якщо він програє, він цілий день нічого не їсть. Йому треба обов'язково, щоб останній я програв, щоб він мене завалив. Боротьба - це його улюблена гра", - зазначив власник тварини.


Читайте також: З початку року в Україні враховано понад 200 кримінальних правопорушень через жорстоке поводження з тваринами. Найбільше правопорушень, пов'язаних з жорстоким поводженням з тваринами, з початку року враховано в Харківській області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися