Стало відомо, чому в центрі Харкова стріляли в жінку і хто вона така

Постраждала займається бізнесом, володіє кафе і точками продажу кукурудзи

У жінку в центрі Харкова стріляли, бо хотіли пограбувати. Про це в коментарі виданню Kharkiv Today розповів поліцай на місці події.

Потерпіла зняла в банку 4 тисячі доларів (~113,12 тисячі гривень). Після вона з чоловіком села в машину, де їх вже чекав зловмисник. Він погрожував пістолетом і вимагав віддати йому гроші, але отримав відмову. Після він вистрілив.

"На задньому сидінні був зловмисник. Він приставив до плеча жінки травматичний пістолет і попросив віддати гроші. Гроші віддані не були, і зловмисник вистрілив жінці в плече. Після того чоловік з жінкою покинули автомобіль, а зловмисник поїхав. Жінку госпіталізували, чоловік спілкувався з копами, де зараз - невідомо", - розповів поліціянт.

Особу постраждалої також стала відома. Зловмисник стріляв в харківську підприємницю Тетяну Брауде. Про це повідомив Newsroom з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах.

"37-річна харків'янка в різний час володіла кафе" Blincher "на вулиці Ярослава Мудрого (зараз заклад закрито), баром" Beatnik ". Зараз жінка володіє точками з продажу кукурудзи в парку Горького. Викрадений автомобіль BMW X5 2015 року зареєстровано на постраждалу ", - пише видання.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, У Харкові 25 вересня на проспекті Науки близько 13:00 невідомі напали на жінку, яка прямувала до своєї машини, вистрілили в неї та викрали автомобіль. Зараз вона знаходиться в лікарні. У неї поранена рука.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися