У Харківській області оголосили День скорботи в зв'язку з катастрофою АН-26

26 вересня рекомендується скасувати проведення розважальних заходів і спортивних змагань

У Харківській області та Львові у зв'язку з катастрофою АН-26 і загибеллю пасажирів та екіпажу оголосили День трауру. Про це повідомляє пресслужба Харківської обласної державної адміністрації з посиланням на відповідне розпорядження.

"Оголосити в Харківській області 26 вересня 2020 року Днем жалоби за загиблими в авіакатастрофі літака АН-26. У День жалоби на всій території області приспустити Державний Прапор України на всіх спорудах органів державної влади, державних підприємств, установ і організацій та розмістити на ньому траурну стрічку. Рекомендувати органам місцевого самоврядування здійснити аналогічні заходи", - йдеться в розпорядженні.

26 вересня рекомендується скасувати проведення розважальних заходів і спортивних змагань, керівникам телеканалів і радіостанцій пропонують внести відповідні зміни до програм передач.

Крім того, мер Львова Андрій Садовий розпорядився, аби 26 вересня у Львові теж оголосили День скорботи в пам'ять про загиблих в катастрофі. Львівська міська рада просить мешканців утриматися від святкових і розважальних заходів.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася у 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Уже знайдено тіла 22 загиблих, ще 2 людини постраждали, пошуки 3 людей тривають.

Крім того, Служба автодоріг в Харківській області повідомляє, що через катастрофу військового літака на трасі Київ-Харків-Довжанський (М-03) в суботу вранці виникли пробки. Повідомляється, що уламки літака розкидані по дорозі. Поки рух автомобілів організували по одній смузі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися