Під Харковом на трасі в районі місця аварії Ан-26 відновили рух

Уламки літака знаходилися на проїжджій частині

У Харківській області на автодорозі "Київ - Харків - Довжанський" відновили рух транспорту на смузі, де були уламки літака Ан-26. Про це передає Depo.Харьков, посилаючись на Службу автомобільних доріг.

Дорожники нагадали, що в зв'язку з падінням військового літака Ан-26 під Чугуєвом був ускладнений рух на ділянці траси. На проїжджій частині були уламки літака, в результаті чого рух організували по зустрічній смузі в двох напрямках.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 25 вересня під Харковом, в районі Чугуєва розбився військово-транспортний літак Ан-26. За інформацією Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС) аварія сталася в 2 км від військового аеропорту. Після падіння літак загорівся. Рятувальники повідомили, що пожежу вдалося погасити о 21:53. Згідно з даними диспетчера аеродрому на борту літака знаходилися 27 осіб. Вижити вдалося одній людині. Крім того, на Харківщину продовжують прибувати родичі загиблих курсантів.

На місці падіння літака під Харковом розгорнули пункт психологічного забезпечення де з родичами загиблих працюють вісім співробітників лабораторії екстремальної та кризової психології Національного університету цивільного захисту України.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися