Мешканці Харківської області залишилися без газу

У чотирьох населених пунктах газівники проводять ремотні роботи

З 28 вересня в декількох населених пунктах Харківської області починаються ремонтні роботи на газопроводах. Про це повідомили в АТ "Харківгаз".

За інформацією відомства, на час проведення ремонту споживачам тимчасово буде припинено газопостачання. Подачу газу відновлять з 2 жовтня.

Ремонтні роботи почалися в таких селах: с. Перше Шевченкове (Вовчанський район); с. Бригадирова (Балаклійський район); с. Васильєв Хутір (Чугуївський район).

Крім цього, ремонт почнеться в пров.Майському в місті Валки. Коли почнеться відновлення газопостачання - в повідомленні не вказано.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що харків'яни стали краще платити за газ. Так, домогосподарства Харківської області зменшили за місяць на 10 млн грн заборгованість за природний газ. Тепер за станом на 1 вересня борг населення жителів Харкова і області дорівнює 2,201 млрд грн. У період з січня по серпень 2020 року заборгованість стала менше на 457 млн ​​грн., З початку року рівень розрахунків населення за газ в регіоні перевищує 130%. Фахівці "ХАРКІВГАЗ ЗБУТУ" відзначили, що при наявності боргу на суму понад 340 грн, житлова субсидія на наступний опалювальний сезон не призначається.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися