Стали відомі найбільш криміногенні райони Харківської області

Найменше злочинів відбувається в Люботині

У Харківській області найбільше злочинів сталося в чотирьох районах. Про це повідомляє МГ "Об'єктив" з посиланням на пресслужбу Харківської обласної державної адміністрації та начальника ГУ НП в Харківській області Валерія Сокуренко.

Начальник обласної поліції розповів, що найбільша кількість кримінальних злочинів за півріччя в області зафіксовано на території Сахновщинського району - 89 випадків. Також виділяються Чугуївський - 84 випадки, Вовчанський - 75 випадків і Красноградський - 74 випадки. З них тяжкі та особливо тяжкі кримінальні злочини вчинені в Чугуївському та Печенізькому - по 31 нагоди, у Вовчанському відзначається 29, а в Дергачівському - 26.

Найменше кримінальних злочинів різної тяжкості зареєстровано в Валківському, Великобурлуцькому, Барвінківському, Кегичівському та Краснокутському районах, а також в Люботині.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області не пройшли атестацію 69 прокурорів. Прокурори регіональної прокуратури подали 267 заяв про намір пройти атестацію. Четверо прокурорів такі заяви не надали або надали заяви, які не відповідають встановленій формі. Пізніше їх звільнили з органів прокуратури.
У липні працівники регіональних прокуратур переатестовувались. У перші дні члени кадрових комісій почали підозрювати, що хтось злив правильні відповіді на тестові завдання. Згодом ця інформація підтвердилася. В цілому по Україні атестацію не пройшли 22% прокурорів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися