У Харкові на ремонт шляхопроводу на Льва Ландау виділили ще кілька мільйонів

Відновлення мосту на проспекті триває вже понад три роки

Харківська міськрада виділила ще грошей на реконструкцію шляхопроводу, який знаходиться на проспекті імені Льва Ландау. Про це повідомляє "Харківський антикорупційний центр" на своїй сторінці в Facebook.

В "ХАЦ" додали, що лагодять цей міст понад три роки. І нагадали, що в серпні 2020 року, перший заступник міського голови Ігор Терехов, запевняв, що міст закінчать ремонтувати до Дня міста. Шляхопровід дійсно відкрили, але на шість днів. Після, один напрямок закрили до жовтня 2020 року.

"А в кінці вересня 2020 на системі державних закупівель "ProZorro" з'являється інформація про те, що Департамент будівництва і дорожнього господарства Харківської міськради планує укласти договір з ТОВ" Спеціалізована механізована колона № 23 "на 10,2 млн. Грн. з капітального ремонту моста по Льва Ландау, а саме естакади № 2 по вулиці Комунальній ", - йдеться в повідомленні "ХАЦ".

Ремонт на цій ділянці хочуть закінчити до кінця 2021 року.

"Ця ділянка моста вже ремонтувався. Перший договір на ремонт цієї ділянки уклали ще 3 жовтня 2017. Вартість першого договору - 21,4 млн. Грн. ", - додають в "ХАЦ".

Вже на сьогодні, на ремонт шляхопроводу на проспекті імені Льва Ландау укладено договорів на загальну суму 230 млн. Грн. Всі договори уклали з ТОВ "Спеціалізована механізована колона № 23".

Шість договорів підписували ще у 2017 році.

Спочатку датою закінчення капітального ремонту моста називали 31 грудня 2019. У червні 2020 терміни дії більшості договорів на реконструкцію комунального моста продовжили до 31 грудня 2021.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, Департамент будівництва та шляхового господарства Харківської міськради буде за 25 млн. Грн. робити капітальний ремонт моста на проспекті Льва Ландау на естакаді №1 по вул. Івана Багряного (колишня вул. Профінтерну). Даний ремонт міська влада хоче доробити до кінця 2021 року.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися