Держпраці знайшла понад 200 порушень на харківській "Укрпошті"

Фахівці Держпраці перевірили харківську дирекцію АТ "Укрпошта"

Державна служба України з питань праці знайшла понад 200 порушень на харківській "Укрпошті", розповіли у відділі комунікацій ГУ Держпраці у Харківській області. За даними управління, перевірка в харківській дирекції "Укрпошти" тривала 10 днів і виявила низку порушень.

Зокрема, під час перевірки виявлено відсутність декларації відповідності матеріально-технічної бази вимогам законодавства з питань охорони праці та промислової безпеки на виконання робіт на висоті та на експлуатацію автонавантажувача. Також було встановлено, що не були розроблені програми стажування для конкретних професій, власник не забезпечив утримання системи газопостачання, відсутній дозвіл на експлуатацію устаткування підвищеної небезпеки.

Для організації безпечного руху по території відділення не складено схематичний план руху, відсутній технологічний процес перевірки технічного стану КТЗ, не визначений персонал, який перевіряє технічний стан колісних транспортних засобів, приміщення для проведення передрейсових та післярейсових медичних оглядів водіїв не оснащено, відсутній журнал нагляду на мостовий кран, не проведено технічний огляд крана, автонавантажувачу не проведено щорічний технічний огляд, не призначений відповідальний за справний стан і безпечну експлуатацію електрогосподарства тощо.

Всього під час перевірки було виявлено 243 порушення нормативно-правових актів з охорони праці, запропоновано до зупинки 12 одиниць обладнання та виконання восьми видів робіт, до адміністративної відповідальності притягнуто дев'ять посадових осіб.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що поліція розслідує покупку будинку Діда Мороза за 6 мільйонів гривень.



Джерело: https://www.kh.dsp.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися