Зламав чоловікові щелепу в черзі: суд виніс вирок харків'янину

Харків'янин посварився з незнайомцем через те, що той неправильно стояв в черзі

Ленінський районний суд Харкова виніс вирок чоловікові, який завдав тілесних ушкоджень незнайомцеві. Конфлікт між фігурантом і потерпілим стався через місця в черзі. Про це передає Newsroom, посилаючись на Єдиний реєстр судових рішень.

За даними слідства, інцидент стався у магазині "Свіжіна" 30 грудня минулого року. Харків'янин посварився з незнайомцем через те, що той неправильно стояв у черзі. Під час конфлікту він вдарив жертву в підборіддя, після чого покинув торгову точку. Пізніше у потерпілого діагностували двосторонній перелом щелепи.

У ході розгляду чоловік повністю визнав свою провину. Він також частково погодився з цивільним позовом потерпілого. Фігурант заявив про готовність виплатити в якості компенсації 10 тисяч гривень.

За нанесення тілесних ушкоджень середньої тяжкості суд засудив жителя Харкова до 1,5 років позбавлення волі з дворічним умовним терміном. Крім того, його зобов'язали компенсувати потерпілому моральну шкоду. Сума виплат повинна скласти 50 тисяч гривень. На даний момент рішення не вступило в силу і може бути оскаржене в апеляції.

Читайте також: У Харківській області чиновники обікрали фермерів на мільйони гривень.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися