Харківські пожежники врятували черговий ліс в області від вогню (фото)

Вогонь охопи хвойну підстилку і встиг знищити пів гектара

У Куп'янському районі Харківської області загорілася суха трава, вогонь від якої швидко наближався до лісу. Про це повідомляє ДСНС на своєму сайті.

Під селом Ківшарівка загорілося 0,5 га хвойної підстилки. Про вогонь пожежникам повідомили працівники лісового господарства о 12:32. Інцидент міг закінчитися великою лісовою пожежею.

Однак, на допомогу лісникам в подоланні небезпеки виїхало оперативний підрозділ ДСНС. Від лісового господарства з вогнем боровся трактор з плугом і автоцистернами.

Спільними зусиллями о 13:00 вийшло зупинити просування вогню і захистити від нього ліс. Остаточно пожежу ліквідували о 13:30. Постраждалих немає.

Відзначимо, що за минулу добу 29 вересня на території Харківської області сталося 40 пожеж в природних екосистемах на загальній площі близько 8 га.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові після пожежі на вулиці Конторській в історичному будинку його мешканці досі живуть там без газу і світла. Після інциденту кілька сімей тимчасово переїхали до родичів, але більшість людей так і живуть в пошкодженому будинку. Зараз погорільці намагаються вижити без газу та електрики. Поки що на весь будинок працює тільки одна єдина розетка в під'їзді. Подачу газу пообіцяли відновити пізніше.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися