Поліцейські Харківщини вилучили близько 70 кілограмів конопель (фото)

Силовики провели понад 10 тисяч обстежень приватних домоволодінь і полів на території регіону

На Харківщині правоохоронці продовжують проводити операцію "Мак". Так, під час заходів співробітники поліції провели понад 10 тисяч обстежень приватних домоволодінь, сільськогосподарських підприємств і полів на території Харківської області, в ході чого виявили 170 фактів незаконних посівів маку снодійного та конопель. Про це повідомили в прес-службі обласного "главку".

Відзначається, що поліцейські вилучили майже 16 тисяч нарковмісних рослин і 66 кілограмів конопель. За даними правоохоронців, більшість з порушень виявлено на територіях Харківського, Зміївського, Балаклійського, Вовчанського, Куп'янського та Красноградського районів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Харківській області поліція розшукує фермера, який засіяв поле коноплею. Правоохоронці виявили поле, засіяне коноплею, поблизу села Велика Андріївка Барвінківського району. Відзначається, що під час огляду співробітники поліції вилучили 3 тясяч кущів нарковмісних рослин. Речові докази вилучено та направлено на експертизу.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися