На Харківщині в пожежі загинув молодий чоловік

У Пісочині горів будинок з мототехнікою

Сьогодні, 15 лютого, о 3:36 рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у двоповерховому будинку по вулиці Заводській, 11/155а в Пісочині (Харківський район). За адресою виїхали три відділення рятувальників на автоцистернах. Про це повідомили у відділі комунікацій ДСНС в Харківській області.

Згідно з повідомленням, на момент прибуття пожежників в будинку горіли дерев'яні конструкції даху, перекриття та внутрішні конструкції. На першому поверсі рятувальники виявили мототехніку, різноманітний мотлох, сміття і побутові відходи, приміщення другого поверху не використовувалися.

На боротьбу з вогнем, який поширився на площі 300 квадратних метрів, направили ще шість відділень на автоцистернах, одне - на автодрабині та черговий караул пожарноспасательной частини Національного університету цивільного захисту України.

Під час гасіння пожежі на першому поверсі в підсобному приміщенні рятувальники виявили тіло 32-річного чоловіка. Співробітники ДСНС локалізували пожежу о 6:03, 11:23 повністю загасили. Причину смерті чоловіка, а також виникнення пожежі встановлюють.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові горіла багатоповерхівка, загинула жінка.



Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися