На Харківщині банкірша привласнила близько 40 тисяч гривень: справу передали до суду

Зловмисниця протягом двох років працювала старшим касиром

У Харківській області слідчі направили до суду обвинувальний акт у справі працівниці банку. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

Поліцейські встановили, що протягом декількох років банкірша привласнювала гроші, сума вкрадених коштів склала 38 тис. грн. Відзначається, що 44-річна жінка видавала клієнтам банку завідомо підроблені квитанції про оплату адміністративних послуг з оформлення паспорта громадянина України та закордонного паспорту. Зловмисниця працювала старшим касиром, виконуючи адміністративно-господарські функції і в період з 2018-2020 років систематично привласнювала грошові кошти, фальсифікуючи платіжні квитанції. На рахунку працівниці понад 134 епізодів злочинної діяльності.

Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінальних злочинів. В даний час досудове розслідування завершено. 30 вересня обвинувальний акт спрямований до Чугуївського районного суду. Банкірші загрожує до 8 років в'язниці з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Читайте також: На Харківщині судитимуть чоловіка, який з в'язниці обдурив 11 осіб.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися