У Харківській області заступниці начальника банку загрожує 8 років в'язниці

Заступниця керівника відділення привласнила майже мільйон гривень на незаконних операціях з картками

Харківська обласна прокуратура направила до суду обвинувальний висновок за фактом шахрайства з банківськими картами. Про це повідомляє пресслужба відомства.

В ході досудового розслідування в прокуратуру встановили, що заступник начальника одного з банківських відділень у 2018 році шляхом обману отримала доступ до приватних кабінетах інтернет-банкінгу. Жінка перераховувала гроші, які лежали на кредитних картках 17 клієнтів банку, на інші банківські рахунки та переводила у готівку їх. Загальна сума матеріальних збитків склала майже 800 тис. Грн.

Відносно заступника начальника Краснокутського відділення одного з банків відкрито кримінальне провадження за фактом шахрайства і незаконних дій з платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків (ч. 3 ст. 190, чч. 1, 2 ст. 200 КК України).

В результаті досудових дій за погодженням з Харківською обласною прокуратурою до суду направили обвинувальний висновок у відношенні заступника начальника Краснокутського відділення одного з банків за фактом шахрайства і незаконних дій з платіжними картками та іншими засобами доступу до банківських рахунків (ч. 3 ст. 190, чч. 1, 2 ст. 200 КК України).

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, співробітники кіберполіції викрили 49 онлайн-шахраїв, які завдали шкоди громадянам більш ніж на 4 мільйони гривень. Зловмисники Харківської, Київської, Одеської, Дніпропетровської та Черкаської області в соцмережах і на вебсайтах продавали вигаданs товари та послуги по повній передоплаті. Також в Харківській і Закарпатській областях кіберполіції розкрила людей, які нелегально оформляли онлайн-кредити на громадян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися