У Харкові перекрили один з проспектів

Обмеження пов'язані з проведенням VII Харківського міжнародного марафону

Сьогодні, 4 жовтня, в Харкові на одному з проспектів забороняється рух транспорту. Про це повідомили в прес-службі Харківської міської ради, посилаючись на Департамент інфраструктури.

За інформацією відомства, рух транспорту по пр. Академіка Курчатова, на ділянці від гольф-курорту "Superior Golf & Spa Resort" до Білгородського шосе при русі в бік пр. Академіка Проскури, буде обмежено з 7:30 до 15:30. У Департаменті інфраструктури відзначили, що це пов'язано з проведенням VII Харківського міжнародного марафону. На час забігу буде організовано двосторонній рух транспорту по вільної проїжджій частині.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що в Харкові до 30 жовтня забороняється рух транспортних засобів по вул. Гоголя, на ділянці від площі Театральної до вул. Скрипника. Відзначається, що об'їзд закритої ділянки буде організовано по прилеглих вулицях: Чернишевській, Скрипника, Сумській, площі Театральній та іншим прилеглим вулицям, забезпечивши при цьому проїзд спеціальних автомобілів оперативних служб до житлових і адміністративних будівель розташованих у зазначеній зоні.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися