У Харкові викрили чоловіка, який змайстрував вогнепальну зброю

Чоловік заявив, що знайшов зброю, але не пам'ятає, де саме

Харківські патрульні поліцейські виявили у громадянина перероблену вогнепальну зброю. Про це розповіли у відділі комунікацій патрульної поліції Харківської області.

За даними правоохоронців, поліцейські прибули на виклик про конфлікт в Основ'янському районі Харкова. Сварка відбулася між власником квартири і людиною, який знімав у нього кімнату.

Під час спілкування з чоловіками патрульні звернули увагу на поліетиленовий пакет, який лежав у кутку кімнати. На питання патрульних орендар кімнати відповів, що там лежить рушниця та набої до нього.

За словами чоловіка, рушницю він знайшов, але не пам'ятає, де саме. Також громадянин повідомив, що він відпиляв частина стовбура рушниці ручною пилкою по металу, яка також була у пакеті. Речі вилучили слідчі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харкові засудили злодія, який "працював" у громадському транспорті. Суд визнав його винним у вчиненні кримінальних правопорушень за ч. 2 ст. 15 год. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді двох років обмеження волі.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися