На Харківщині бездомна отруїлася чадним газом

Вогонь охопив домашні речі на площі близько 25 кв. м.

Сьогодні, 15 лютого, у Харківській області жінка отруїлася чадним газом. За даними ДСНС в Харківській області, трагедія сталася о 12:30 у приватному будинку на площі Привокзальній-1а в Зміїві. Як повідомили рятувальники, вогонь охопив домашні речі на площі близько 25 кв. м. У результаті події, під час пожежі 50-річна бездомна жінка отруїлася чадним газом. Однак після огляду лікарів потерпіла від госпіталізації відмовилась.

"О 12:50 пожежу було локалізовано, о 13:57 - повністю ліквідовано. Причина пожежі - необережне поводження з вогнем", - йдеться в повідомленні ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 12 лютого неподалік від центру Харкова на площі Героїв небесної Сотні горіла занедбана будівля. В осередку пожежі рятувальники знайшли двох чоловіків, ймовірно бездомних. Один уже не подавав ознак життя. Іншого чоловіка вдалося врятувати. Постраждалого винесли на свіже повітря та передали медикам швидкої. Чоловіка з опіками кінцівок госпіталізовано до лікарні. Читайте за посиланням.






Джерело: https://kh.dsns.gov.ua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися