На Харківщині без газу залишилися 40 будинків

Відновити газопостачання клієнтам компанії планується сьогодні до кінця дня

Будівельна організація пошкодила газопровід в Ізюмському районі. Без газу залишилося близько 40 домоволодінь. Про це повідомили в прес-службі АТ "Харківгаз".

За інформацією відомства, сьогодні, близько 8:00 в с. Мала Комишуваха, Ізюмський район, будівельною організацією пошкоджено газопровід низького тиску діаметром 89 мм. У результаті пошкодження мережі, без газу залишилося близько 40 домоволодінь.

"Зараз фахівці АТ "Харківгаз" проводять необхідні ремонтні роботи. Відновити газопостачання клієнтам компанії планується сьогодні до кінця дня", - йдеться в повідомленні.

Раніше також повідомлялося, що на Харківщині теплопостачальні компанії мають борг в 44,5 мільйонів гривень за доставку природного газу. Це близько 70% коштів, які АТ "Харківгаз" мало отримати в якості оплати послуг доставки та направити на інвестиції в газорозподільну систему області. Фактично борги споживачів за доставку газу - це кошти, які повинні направлятися на стабільну, безаварійну роботу газової інфраструктури регіону, витрачатися на безкоштовні тарифні послуги та газові лічильники, заробітні плати, розрахунки з оператором ГТС.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися