У Харківській області підліток влаштував різанину з батьком (фото)

Чоловік з колото-різаною раною госпіталізований, його синові загрожує термін

У Харківській області поліційні затримали 14-річного підлітка за підозрою у скоєнні тяжкого злочину. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Правоохоронці розповіли, що до Кегичівського відділу поліції повідомили про те, що швидка забрала до лікарні 43-річного чоловіка з колото-різаним пораненням живота. Копи встановили, що у чоловіка з його 14-річним сином виник конфлікт в результаті якого юнак схопив ніж і вдарив ним батька в живіт. Наразі стан потерпілого задовільний.

"Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 5 до 8 років позбавлення волі. Слідчі дії тривають ", - повідомили в поліції.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харкові біля станції метро Наукова сталася бійка зі спробою застосувати ніж. Поліцаї зазначають, що повідомлення про конфлікт надійшло в поліцію 18 серпня о 18:50. 44-річний житель Харківської області звернувся з повідомленням про те, що на проспекті Науки він вступив в конфлікт з раніше невідомим йому людиною. Останній дістав ніж, в результаті чого заявник оборонявся і пошкодив долоню правої руки. 22-річний чоловік отримав травму обличчя.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися