У центрі Харкова іномарка на повному ходу збила неповнолітню (фото)

Поліція буде відкривати кримінальне провадження по ДТП, дівчина в лікарні

У Харкові вночі з 6 на 7 жовтня водій машини марки BMW на швидкості збив 16-річну дівчину, яка переходила дорогу в районі Ботанічного саду. Про це повідомили користувачі соцмереж і опублікували фото з місця події в Telegram-каналі.

"Тільки що на пішохода, біля джерела на ботсаду тип на повному ходу збив людину. Людина під машиною", - написав автор фотографії.

picture

Ще один користувач уточнив місце події.

"Це Отакара Яроша, знято з балкона будинку на Єсеніна. Там де спуск вниз біля нового парковання і старих "новобудов", там якраз пішохідний перехід", - написав він.

У відділі комунікацій поліції ГУ НП в Харківській області підтвердили факт аварії в Шевченківському районі та додали, що зараз постраждала з численними травмами госпіталізована в міську клінічну лікарню швидкої й невідкладної медичної допомоги.

У поліції уточнили, що ДТП сталося 7 жовтня близько 00:05 по вулиці Отакара Яроша.

"29-річний водій автомобіля" BMW "на пішохідному переході скоїв наїзд на 16-річну дівчину", - пишуть поліцаї.

Наразі всі обставини ДТП уточнюються. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

У соцмережах також відзначили, що машину з місця події забрали тільки о 6:30 ранку.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області сталося лобове зіткнення легковика та мікроавтобуса. У селі Елітне Харківського району сталася ДТП за участю мікроавтобуса Ford і легковика Honda. В результаті аварії на місці події загинув 40-річний пасажир автомобіля Honda. Також травми отримали 50 і 47-річні водії транспортних засобів. Їх доставили в лікарню.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися