Збив чоловіка на інвалідному візку: на Харківщині суд виніс вирок горе-водієві

Водій не переконався в безпеці маневру і почав здійснювати обгін інвалідного візка

У Харківській області суд виніс вирок водієві, який збив чоловіка на інвалідному візку. Про це передає Depo.Харків, посилаючись на вирок Чугуївського міського суду.

За даними суду, близько 12:00 4 вересня 2019 обвинувачений керував технічно справним мікроавтобусом Ford Transit і їхав по вулиці Гвардійській в місті Чугуїв зі швидкістю близько 40 км/ч. У районі будинку №4 водій не переконався в безпеці маневру і почав здійснювати обгін інвалідного візка, на якій в попутному напрямку їхав чоловік. Водій в'їхав у візок. Потерпілий отримав численні тілесні ушкодження.

Суд визнав водія винним у скоєнні злочину за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України і призначив йому покарання у вигляді одного року обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на один рік. При цьому суд звільнив чоловіка від відбування покарання з випробувальним терміном в один рік.

Читайте також: На Харківщині направили до суду обвинувальний акт стосовно головного бухгалтера ТОВ за фактом пособництва в умисному ухиленні від сплати податків в особливо великих розмірах.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися