У Харківській міськраді розповіли про стан здоров'я мера

Мер міста не помер

У Харківській міськраді дали офіційний коментар з приводу стану здоров'я Харьковскго мера Генадія Кернеса. Чутки про його смерть - провокація політичних конкурентів, заявив директор Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю Юрій Сидоренко.

Він зазначив, що мерія очікувала провокації.

"Від цієї політсили вчора виступив дешевий клоун, на прізвище Родзинський. Він заявив, що у Геннадія Кернеса стався інсульт, сталася втрата мови, і він про це, нібито, точно знає безпосередньо з берлінської клініки "Шаріте". Але де Родзинський, а де "Шаріте"? Таку інформацію йому б там просто не дали", - заявив Сидоренко.

Глава Департаменту з питань інформації та зв'язків з громадськістю додав, що у мера Харкова немає проблем з мовним апаратом.

"Ще раз підкреслюю: жодного інсульту, ніякої втрати мови у Геннадія Кернеса немає, все це відбувається лише в запаленій уяві його політичних опонентів", - резюмував Сидоренко.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, заступник мера Харкова Геннадія Кернеса з питань охорони здоров'я Світлана Горбунова-Рубан перехворіла коронавірусів. Заступник. мера з питань охорони здоров'я додала, що її хвороба протікала у важкій формі.
"Важко перехворіла COVID-19 з двостороннім запаленням легенів. Разом зі мною перехворіла половина моєї родини", - зазначила Горбунова-Рубан.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися