У Харкові горів університет (фото)

Пожежу ліквідували менш ніж за годину

У Київському районі Харкова загорівся університет будівництва та архітектури. Про це повідомляє ДСНС на своєму сайті.

Повідомлення про пожежу надійшло до рятувальників 9 жовтня о 17:14. Горіла будівля вишу за адресою вулиця Сумська, 40. На місце пожежі прибули підрозділи ДСНС в складі 6 відділень на автоцистернах та 2 відділень на автодрабини.

На момент їхнього приїзду в підвалі вогонь охопив стелаж з паперами на площі близько 2 квадратних метрів. Через задимлення будівлі пожежники евакуювали з верхнього поверху трьох осіб.

О 17:35 пожежу локалізували. О 17:52 повністю ліквідували.

ДСНС опублікували фото з місця подій.

Причина виникнення пожежі з'ясовується.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, в Харківській області сталася пожежа в приватному будинку, який служив складом для сільськогосподарської продукції. Рятувальники розповіли, що про пожежу їм повідомили 8 жовтня о 2:45 ночі. Горіло приватне домоволодіння за адресою Харківська область, Валківський район, село Шлях, вул. Шкільна, 26.
На місце події прибув підрозділ ДСНС і побачило, що на території приватного домоволодіння вогонь охопив господарську споруду. В імпровізованому складі зберігалося 4 тонни насіння соняшнику. Площа пожежі склала 30 кв.м. Щоб не допустити поширення вогню на два житлових будинки та інші господарські споруди, рятувальники відразу почали гасити пожежу з одного пожежного ствола.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися