У Харкові через цигарку горіла багатоповерхівка, є загиблі (фото)

На момент прибуття пожежних в кімнаті квартири горіли меблі та домашні речі на площі 8 кв

У Київському районі Харкова сталася пожежа в одній з квартир 12-поверхового будинку. Про це повідомили в прес-службі ГУ ГСЧС в Харківській області.

За даними рятувальників, 10 жовтня о 19:22 на номер "101" надійшла інформація про пожежу в житловому будинку по вулиці Кричевського, 39. З повідомлення стало відомо, що загоряння виникло в квартирі на першому поверсі. До місця пожежі негайно були направлені 2 відділення Служби порятунку на автоцистернах. На момент прибуття пожежних в кімнаті квартири горіли меблі та домашні речі на площі 8 кв.

Через сильне задимлення верхніх поверхів бійцям 22-ї частини ГСЧС довелося організувати евакуацію жителів усього під'їзду. Всього в їх наглядом успішно евакуювалися на свіже повітря 33 людини. При проведенні розвідки в палаючій квартирі ланкою газодимозахисної служби було виявлено тіло загиблого власника, чоловіка 1969 року.

О 19:49 пожежу локалізовано та о 20:38 остаточно ліквідовано. За попередніми даними, причиною пожежі могло стати необережне поводження з вогнем при палінні.

picture

Читайте також: На Харківщині в Лозовій в результаті необережності з вогнем постраждала жінка.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися