Посилення карантину в Харкові: як зміниться рух транспорту

Сьогодні в Харківській міськраді пройде нарада "Посилення протиепідемічних заходів на території міста"

Після рішення Кабміну про посилення карантинних заходів для шкіл і вузів в Харківській міськраді переглянуть графік руху транспорту. Про це передає Kharkiv Today, посилаючись на віце-мера з питань інфраструктури Євгена Водовозова.

"Поки не прийнято рішення, ми не розуміємо, які потрібні обмеження - збільшувати інтервал між поїздами... Буде відомо - все повідомимо. Пасажиропотік, якщо я правильно розумію, зменшиться. Якщо вузи підуть на дистанційне навчання, пасажиропотік значно впаде. Будемо вирішувати, немає пасажира - немає грошей. А зарплати нікуди не діваються. Ми і зараз не повернулися до колишнього пасажиропотоу. у нас мінус 200 тисяч чоловік в день", - сказав Водовозов.

Варто зазначити, що сьогодні в Харківській міськраді пройде нарада "Посилення протиепідемічних заходів на території міста", пов'язане з рекомендаціями Міністерства освіти і науки. Йдеться про переведення студентів на дистанційне навчання вже з 15 жовтня і дострокове старті канікул у школярів - з 15 жовтня. При цьому дошкільну освіту - без змін.

Читайте також: Лікар Володимир Корсунов заявив, що лікування пацієнтів з COVID-19 в харківських лікарнях скоро стане неможливим.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися