На Харківщині хлопець потрапив у ДТП на викраденій машині (фото)

Правопорушникові загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі

На Харківщині у Валківському районі поліцейські оперативно розшукали викрадений автомобіль Toyota. Про це повідомили в прес-службі поліції.

Відзначається, що 11 жовтня о 9:40 у відділ поліції звернувся 32-річний харків'янин і повідомив, що в с. Баранове Валківського району він виявив відсутність ключів від автомобіля Toyota і самого авто. Співробітники слідчо-оперативної групи з'ясували, що заявник приїхав з друзями на риболовлю в село Баранове. Увечері чоловік залишив автомобіль біля будинку і ліг відпочивати, а вранці виявив, що машини немає.

У той же день в відділ поліції надійшло повідомлення від 95-річної місцевої жительки про те, що неподалік від селища Ков'яги в кущах знаходиться розбитий автомобіль. Правоохоронці встановили, що 27-річний хлопець - знайомий власника авто - незаконно заволодів транспортним засобом, не впорався з керуванням і потрапив у ДТП. Як з'ясувалося, знайомий власника авто без його відома взяв машину, щоб поїхати в магазин за сигаретами.

Правопорушникові загрожує від 3 до 5 років позбавлення волі. Також відносно правопорушника складено адмнистративний матеріал.

Читайте також: У Харкові серед білого дня сталася стрілянина, є постраждалі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися