У Харківській області шахрай пішов до в'язниці за кругленьку суму в доларах

Балаклійський районний суд дав чоловікові п'ять років

У Харківській області шахрай, який обманним шляхом вкрав у жінки $9 тисяч (~254 400 грн), отримав тюремний термін. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Харківської області.

Відомо, що безробітний чоловік за попередньою змовою з іншою особою, маючи непогашену і не зняту судимість, подзвонив мешканці смт Барвінкове і видав себе за поліціянта.

Шахрай повідомив, що син потерпілої начебто знаходиться в відділенні поліції, оскільки потрапив в ДТП, через якого є постраждалі. Зловмисник зазначив, що на лікування постраждалої дівчини терміново потрібні гроші. Жінка погодилася і, поки один зловмисник підтримував з нею зв'язок, віддала 9 тис. Доларів його спільникові.

Отримавши гроші, шахрай змусив потерпілу написати розписку і повідомив, щоб вона забрала сина біля відділення поліції. Те, що її обдурили, потерпіла зрозуміла тільки через деякий час. У суді шахрай свою провину не визнав.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, правоохоронці Харківської області викрили телефонного шахрая. За даними поліції, зловмисником виявився 24-річний житель Луганської області. Він скоював злочини, перебуваючи в місцях позбавлення волі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися