У Харкові дуже п'яний водій розніс пивний кіоск (відео)

За тестером у винуватця аварії було до 6.0 проміле, зреагували три стрілки

У Харкові п'яний водій автомобіля марки Mercedes в ніч з 12 на 13 жовтня на швидкості в'їхав в пивний кіоск. Про це повідомляє Суспільне з посиланням на представника патрульної поліції Харківської області Дмитра Гайдука.

Поліціянт додав, що ДТП сталася на вулиці Миру 12 жовтня о 22:00. Mercedes зіткнувся з автомобілем Mazda, після чого вилетів на узбіччя і в'їхав в кіоск по продажу пива. Водія Mercedes, який двічі тестували на стан алкогольного сп'яніння. Драгер показував гранично допустиму норму.

"Спочатку водій пройшов огляд на стан сп'яніння за допомогою алкотестера. Тестер показав перевищення гранично допустимої норми - до 6.0. І показав три стрілки. Пізніше, щоб підтвердити стан сп'яніння, водія доставили в установи охорони здоров'я", - зазначив Гайдук.

За словами Гайдука, лікар-нарколог підтвердив, що водій був у стані сильного алкогольного сп'яніння. Скільки проміле алкоголю знайшла експертиза, у патрульного інформації немає.

Поліцаї склали адмінпротоколи за двома статтями: "Порушення правил дорожнього руху, що призвели до ДТП", і "Управління в стані алкогольного сп'яніння".

Водієві може загрожувати штраф до 10,2 тисячі гривень або позбавлення водійських прав строком до 1 року.

Жертв і травмованих в результаті події немає.

Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, 10 жовтня, близько 16:00 патрульні отримали інформацію про аварію з травмованими на вулиці Немишлянська, 292. Учасниками дорожньо-транспортної пригоди стали автомобіль Hyundai, автомобіль ВАЗ 2109 і автомобіль Toyota.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися