Під Харковом рибалка провалився під лід

Зимова рибалка під Харковом обернулася трагедією

У суботу, 15 лютого, під Харковом потонув рибалка. Чоловік провалився під лід у місцевому озері села Мала Рогань. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі ГУ ДСНС України у Харківській області.

Повідомлення до рятувальників надійшло о 16:08. Коли співробітники ДСНС прибули на місце події, з’ясувалося, що чоловік загинув. Його тіло перебувало на відстані 200 метрів від берега. Загиблим виявився 69-річний чоловік.

Співробітники Служби порятунку за допомогою гумового човна, рятувальної мотузки та підручних засобів витягли рибалку без ознак життя з води на берег.

picture

Рятувальники звернулися до громадян з проханням будьте пильними та не наражати себе та оточуючих на небезпеку. У ДСНС попросили утриматися від прогулянок по тонкій кризі та нагадали, що зимова ловля риби потребує особливо суворого дотримання правил безпеки при знаходженні на льоду. У разі екстреної ситуації порадили звертатися до Служби порятунку за номером "101".

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що під Харковом автомобіліст ледь не  задихнувся відпрацьованими автомобільними газами у власному гаражі. Сусіди чоловіка помітили дим, який виходив з-під воріт сараю, та викликали рятувальників.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися