На Харківщині чоловік домагався дітей (фото)

Поліція затримала чоловіка, причетного до злочину

У Харківській області правоохоронці повідомили про підозру чоловікові за спробу зґвалтування неповнолітньої. Про це повідомили в прес-службі Нацполіції.

За відомостями "главку", 17 жовтня до чергової частини Чугуївського відділу поліції надійшло повідомлення від жінки про те, що 16 жовтня близько 12:00 невідомий чоловік біля покинутого будинку бібліотеки Коробочінского навчально-виховного комплексу пропонував 11-річної дочки заявниці та її подругам 9 і 16 років вступити з ним в статевий акт.

На наступний день в ході оперативно-розшукових заходів працівники Чугуївського відділу поліції затримали чоловіка, причетного до злочину. Ним виявився неодноразово судимий 50-річний місцевий житель. Встановлено, що зловмисник в стані алкогольного сп'яніння приставав до дітей і запропонував їм вступити в статеві стосунки. Дівчата побігли, але чоловік схопив 11-річну дівчинку за руку і не відпускав. Дитина ривком звільнила руку і втекла.

Фігурантові за погодженням з прокурором повідомлено про підозру у вчиненні кримінального злочину. ЕСУ загрожує до 15 років позбавлення волі. Зараз вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Читайте також: У Харкові чоловік, який намагався згвалтувати глухоніму дівчину-підлітка, сів у в'язницю.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися