Стало відомо, хто був в Land Cruiser, який збив на смерть двох людей (відео 18, фото)

Один з живих учасників ДТП поводиться агресивно, заперечує свою провину і кидається на людей

У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович. Про це повідомляє паблік "Нагляд Харків" у своєму Instagram.

"За кермом був син начальника відділу поліції Метрополітену, який рік тому притягався за 130-ю статтею. Габишев Дмитро Олександрович", - пишуть в спільноті.

Telegram-канал "ВЕХА" опублікував два відео, на одному з яких молода людина заперечує свою провину і стверджує, що не був за кермом автомобіля.


А на другому Дмитро Габишев поводиться агресивно і кидається на людей.


"Батько водія Крузака радить мовчати синові", - йдеться в написі під відео.

Також, Telegram-канал "ВЕХА" опублікував витяг із протоколу поліції, складеного після ДТП на Окружній.

picture

"Кільцева дорога. Зіткнення авто Toyota Land cruiser днз ВІ2644ЕМ в якому знаходилися водій Кондратенко Владислав Вікторович 1999 р.н. і пасажир Габишев Дмитро Олександрович 2001 р.н., які перебували з ознаками алкогольного сп'яніння та автомобіль Daewoo Lanos днз АХ3944ВВ під керуванням водія Азаренкова Дмитра Олександровича 18.04.1979 р.н. і пасажир Азаренкова Любов Миколаївна 28.09.1983 р.н. Гр. Азаренков Д.А. і Азаренкова Л.М. загинули на місці", - написано у протоколі.

За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський".

На цей час відомо, що на автотрасі сталося лобове зіткнення автомобілів "ЗАЗ" і "Toyota". В результаті аварії на місці ДТП загинули 41-річний водій і 37-річна пасажирка легковика "ЗАЗ".

В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння.

Інформація внесена до Єдиний облік. Вирішується питання про кваліфікацію події за Кримінальним кодексом України. Всі обставини аварії встановлюються. Поліція опублікувала фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos.




Андрей

13 лютого 2021, 22:14

Повесить собаку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися