Під Харковом ледь не згоріла лазня (фото)

Вогонь пошкодив 30 квадратних метрів даху

У селі Коротич Харківського району загорівся приватний будинок, в якому знаходилася лазня. Про це повідомляється на сайті ГУ ДСНС в Харківській області.

Рятувальники розповіли, що повідомлення про пожежу надійшло до них 20 жовтня о 20:27. Горів будинок по вул. Старокандибівській 12. На ліквідацію пожежі були вирушили два відділення на автоцистернах 48-ДПРЧ з Люботина і 7-ДПРЧ.

Пожежники на місці події встановили, що загорівся дах лазні. Вогонь охопив понад 30 м кв. Рятувальники швидко ліквідували пожежу.

Вогонь локалізували о 20:52, повністю ліквідували о 22:10. Причина виникнення пожежі та збитки з'ясовуються. Рятувальники опублікували фото з місця події.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Основ'янському районі Харкова під час пожежі евакуювали двох людей. 18 жовтня, о 19:25 до рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у в'їзді Азербайджанському. Співробітники ДСНС встановили, що загоряння сталося у квартирі на першому поверсі житлового двоповерхового будинку. В одній з кімнат спалахнули домашні речі на площі близько 10 кв. м.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися