Під Харковом молодик на підпитку викрав машину, щоб покататися

Катання на чужій машині можуть обернутися мешканцю Харківщини 5 роками тюрми

Правоохоронці знайшли автомобіль, який викрали прямо від дверей одного з магазинів на Харківщині. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у Відділі комунікації поліції Харківської області.

Надзвичайна подія сталася минулого тижня у Роздольному Зміївського району. У поліцію звернувся 45-річний місцевий мешканець. Він повідомив, що хтось викрав його машину "ВАЗ 2104", яку він залишив біля магазину.

Зловмисникам виявився 20-річний місцевий мешканець. Хлопець вирішив просто покататися на чужій машині. Ця ідею йому спала на думку, коли він був напідпитку. 

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за фактом незаконного заволодіння транспортним засобом (ч. 1 ст. 289 КК України). Викрадачу загрожує до 5 років за гратами. 

Автомобіль повернули власнику.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у Харкові таксист з ознаками наркотичного сп’яніння влаштував ДТП. Аварія сталася на Клочківській, 222. Автомобіль Daewoo в’їхав у електроопору. У ході оформлення дорожньо-транспортної пригоди  з’ясувалося, що водій сів за кермо у неадекватному стані вже п’ятий раз за місяць.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися