У Харкові таксист з ознаками наркотичного сп’яніння влаштував ДТП

В Харкові копи вп’яте за місяць спіймали таксиста у стані сп’яніння

Сьогодні вночі, 17 лютого, на Клочківській, 222 у Харкові автомобіль Daewoo в’їхав у електроопору. Як з’ясувалося, водій машини перебував за кермом з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Про це "Коментарі. Харків" дізналися у перс-службі патрульної поліції Харківської області.

Виклик до поліції надійшов о 01:30. За інформацією патрульних, попередньо встановлено, що водій не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на перешкоду. 

picture

У ході оформлення дорожньо-транспортної пригоди  копи виявили у водія явні ознаки наркотичного сп’яніння. Однак водій відмовився від проходження огляду.

Виявилося, що таксист сів за кермо у неадекватному стані вже п’ятий раз за місяць. І всі ці рази він також відмовлявся  від проходження огляду на стан сп‘яніння. Про це повідомляє Police Control Ukraine у Facebook, передають "Коментарі. Харків".

 

Патрульні склали на водія Daewoo два адміністративних матеріали за фактом керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння та порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження майна (1 ст.130,  ст. 124 КУпАП). 

У подальшому долю водія вирішуватиме суд.

Раніше "Коментарі. Харків" писали, що у центрі Харкова автомобіль Skoda врізався у машину швидкої допомоги.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися