У Харкові перекинулися два авто після зіткнення (фото)

Є постраждалі в результаті ДТП

В Індустріальному районі Харкова в результаті зіткнення перекинулися два автомобілі. Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП в Харківській області.

Дорожньо-транспортна пригода сталася на перехресті проспекту Архітектора Альошина і вулиці Франтішека Крала. У поліцію про нього повідомили 22 жовтня о 16:05.

Правоохоронці встановили, що в'їхали одна в одну Mercedes Sprinter і Geely CK. Після вони перекинулися. В результаті ДТП травмовані 66-річний водій і 63-річна пасажирка автомобіля Geely CK. Вони госпіталізовані.

Інформацію зареєстрували в Індустріальному відділі поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

Як повідомляли "Харків. Коментарі "раніше, в Харкові на Окружній в районі Екопарк зіткнулися Toyota Land Cruiser і Lanos. За офіційними даними поліції аварія сталася 21 жовтня о 7:00 на 493 км автодороги М-03 "Київ-Харків-Довжанський". В іномарці були двоє чоловіків віком 21 і 19 років. Вони не травмовані та відмовилися від госпіталізації. У ДТП загинули підполковник ДСНС Дмитро Азарєнков і його дочка Анастасія Азаренкова. Вони їхали з Липців в місто на роботу на Daewoo Lanos чорного кольору і практично проїхали міст в сторону Олексіївки. За попередньою інформацією, молоді люди перебували в стані алкогольного сп'яніння. У Toyota Land Cruiser під час зіткнення з Lanos на Окружній дорозі Харкова знаходився син начальника відділу поліції Метрополітену Габишев Дмитро Олександрович.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися