У Харкові кілька тисяч будинків досі без опалення (відео)

Головний інженер Тепломереж стверджує, що опалюється 63,2% житлового фонду

У Харкові тепло має надійти в усі міські багатоповерхівки до кінця жовтня. Про це заявив головний інженер Харківських теплових мереж Олексій Лука, передає Суспільне.

На цей час тепло отримують тепло дві третини житлового фонду Харкова.

"63,2% житлових будинків на 16:00 23 жовтня мають опалення. Йдемо в плановому режимі. За планом у нас повний пуск тепла триває два тижні", - запевнив Олексій Лука.

На сайті Тепломереж з'явився графік черговості підключення опалення, з яким можна ознайомитися тут.

"На перший і другий день запуску тепла по кожній черзі спочатку підключаються будівлі малої поверховості від 2 до 7 поверхів і будівлі з низьким п'єзометричними відмітками землі відносно джерела тепла. Черга вважається завершеною, коли всі споживачі в межах мікрорайону підключені", - розповіли в Тепломережах.


Як повідомляли "Харків. Коментарі" раніше, харківський Telegram-бот міської диспетчерської служби став володіти новою функцією - інформування про опалення. Ця функція для месенджера Telegram з'явилася для того, щоб удосконалити інформаційний сервіс у сфері надання житлово-комунальних послуг. "Kharkiv1562Bot" об'єднав бази даних про планові та аварійні відключення послуг КП "Харківводоканал", КП "Харківські теплові мережі" і КСП "Харківміськліфт".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися