У Харкові чоловік хворий коронавірусом покінчив життя самогубством, - ЗМІ (фото)

Загиблий перебував в реанімації з підтвердженим COVID-19

У чорнобильському диспансері в Харкові пацієнт з коронавірусом покінчив життя самогубством. Про це передає Харків Today, посилаючись на директорку медзакладу Ірину Пирогову.

Як розповіла медичний працівник, у суботу, 25 жовтня, близько 9:00 пацієнт вистрибнув з четвертого поверху. Загиблому було 69 років. Він перебував в реанімації з підтвердженим COVID-19. Хвороба протікала у дуже важкій формі. Він був на апараті ШВЛ в реанімації.

"Пацієнт був спокійний, адекватний, не було якихось спроб. Мабуть це сталося на тлі кисневої недостатності, на тлі гіпоксичного стану мозку, психопатії", - розповіла Пирогова.

У відділі комунікації поліції Харківської області інформацію про трагедію підтвердили. За даними "главку", інформацію зареєстрували в Шевченківському відділі поліції. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження.

picture

Раніше "Коментарі" писали, що у Харківській області за добу виявили найбільшу кількість нових заражень в порівнянні з іншими регіонами України. 

Читайте також: У Харкові і області ліжка, які забезпечені киснем для хворих коронавірусом, заповнені. Якщо ліжко звільняється, то на неї відразу надходить інший пацієнт. З майже 4 тисяч ліжок киснем забезпечені тільки 23%.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися